Raped soul

RAPED SOUL.*

Мені здається
можна виграти все:
дертись нагору
східцями без перил
наступати
на честь і дмухати
носом у совість,
наче у білу хустинку
краплинку крові
не побачити
коли конає
зґвалтована душа,
яку, зрештою теж
виграли*

 *виграти (діал..) – зґвалтувати, мати з кимсь грубі, непристойні, збочені статеві стосунки.
* згвалтована душа (англ.)


Рецензии