Пал1ння

Ти - витікаюча хлорована вода з крану у ванній.
п'ю.
ти- генетично модифікований продукт,
який доводиться їсти.
ти- цигарка з амфітаміном та нікотином.
слабшої немає.
паразитичне життя.
вбиває.
так треба.
палю.


Рецензии