Размышления

"Так сталося" - ці 2 слова можуть бути рецензією майже до кожного життя...
"Так сталося..." Однієї ночі я заблукала в безодні своєї душі...І ніби-то ж йшла обережно, понад самим краєм...
"Так сталося..." В 1 мить я втратила щось, до чого йшла стільки хвилин, годин, днів...
"Так сталося..." При погляді в чиїсь очі, я бачу все, окрім себе...І це лякає, бо так сталося.


Рецензии