Все навпаки
Як думає людина,
Все навпаки, i а би як,
А би була не кривда.
Листа коханiй написав,
Словами, як умiю,
I майже цiлу нiч не спав,
Все думав щось i мрiяв.
I встав ранiше, нiж завжди,
I в головi все кругом,
Що день сьогоднi вихiдний,
Про це я й не подумав.
Одяг сорочку вихiдну,
I чоботи начистив,
I задоволений iду,
I сонце на обличчi.
Назустрiч тут сусiдка йде,
Нiчого так, дiвчисько,
Зi смiхом лист менi дає,
I не дає, навмисно.
Щось все не так, подумав я,
I навпаки, навмисно...
I звiдки взялася вона?
Ось i плануй, хлопчисько!
Станцюй! А лист в її руках...
I що було робити?
I походив на каблуках,
Ще нових i не збитих.
Й очима вже читав що там,
Написано вiд неї...
Повiяв вiтер, лист вiдняв,
А мiй лежав в кишенi...
Свидетельство о публикации №109112705670