Ранкове св тло

Ранкове світло
Я сьогодні зустріла
І зрозуміла
Що пам'ять мені потрібна
Чуєш, пам'ять, моя рідна
Живи...
Для тебе все світло і всі кольори
Все розуміння  життя всіх світів
І безкінечність моєї любові ---
                безкінечній тобі


26-27/11/09


Рецензии