Ти вбива ш себе розпустою

Ти вбиваєш себе розпустою
Ти марнуєш час
Ключі від себе
Піднімаєш з дна глибокої депресії
І кидаєш у небо
Ти що, не розумієш, що біль ніколи
Не замінить любові
Ти маєш сама
Разом зі мною
Згадай, навіщо ти мене збудила
Згадай, якою ти мене створила
                Люблю. Твоя душа.


26/11/09


Рецензии