Закохалась...
Світ перекошений навесні.
Ніхто не винен, та весна
Схиблює розум мій уві сні.
Я лиш розгублена не на мить.
Серце відмовилось від голови.
Усі б думки зараз перелить
В фляжку замерзлої зими.
Я не налякана, просто так.
Дехто дізнається про скарби.
Скинути б файли любові в знак
Почуттів, що прокинулись восени.
Свидетельство о публикации №109112608238
Эдуард Шилов 15.01.2010 22:57 Заявить о нарушении
"Порою очень страшно мне,
Что я пишу на русском языке..."
Натка Колосовская 15.01.2010 23:03 Заявить о нарушении