Пустота

І день за днем,
і кожна доба -
спустошене все.
в мені пустота.
думки без ідей,
німі вуста.
затихло все.
в мені пустота.
байдужий погляд
на краю моста.
далеко все.
в мені пустота.
ліниві рухи,
душа зліта.
це вже не я.
усе - пустота.


Рецензии