***

Ми невчасно з*явилися,
Світ так без нас вже згорів.
Десь у цей час загубилися
Наші дві тіні від ліхтарів.
Ми підірвали всі ліжка:
Постіль тепер ні до чого.
В нас двостороння є знижка
Щодо мого кохання і твого.
Ми зіпсували вистави:
Ролі собі всі забрали.
Щастя чи смуток - весь час вибирали
На перехресті доріг, що не знали.


Рецензии