Тим, хто розлучений в дстанню

Валізи самотні посеред вокзалу,
Хтозна, їх повернуть чи розкрадуть помалу?
Звичайні валізки - чорненькі у крапку,
Коли залишились самі: вночі або зранку?
Холодне повітря, таке, як у січні.
Дві постаті здаля, мабуть, будуть вічні,
Що виберуть потяг отут, простонеба,
Який йде туди, де валізки не треба.


Рецензии