Тоб

В моєму серці гасне світло.
І хто б сказав потрібні ліки...
Що зцілять різнобарвний світ мій миттю,
Позбавлять серце участі каліки?
В моїй душі стихає пісня...
І хто б придумав нові ноти...
Які загоять рану злісті,
Які зарадять цій нудоті?
В моєму мозку тане подих.
І хто б впіймав його за мене...
Вибрав би усю воду
Із мого озера про тебе?


Рецензии