***

Безмірні й непорушні сни,
красиве та бліде обличчя.
воно не знає, що вони
скріпили вже серця навічно.
великі й неймовірні очі.
заплющені й не бачать горя.
вони не знають, що цієї ночі
іх зігріватиме лиш гола доля.
рожеві й незвичайні губи
ховають посмішку у грудях.
більше не поцілують руки любі,
не попрохають добра в людях.
прекрасне й непорочне тіло.
глибокий й нескінченний фільм.
та ти цього і не хотіла,
та раптом смерть зміняє серця біль.


Рецензии