***

Зникаю у мріях далеких,
спитати не можу тебе.
болить, не втихає, пече.

Збираю мов квіти улітку
й ховаю далеко від тебе
всі скривджені усмішки з меду.

Рятую покинуту осінь
своїм геть засмученим серцем
й замикаю в кімнаті бездверній.


Рецензии