***

Тихенько плине час щосекунди,
А ти не розумієш нічого,
Красиві такі рухи від румби,
Які вже станцювала для нього.
Ти не зупиниш день, що минає,
Не повернеш момента хвилину,
Кохання десь у небі літає,
Та не в твою завітає картину.
Не твою стрічку буде знято сьогодні,
І хеппі-енду ти не побачиш,
Лиш сумно, що це горе не зникне,
Коли ти у куточку заплачеш.


Рецензии