Разом

ти лишаєш листи,
покидаєш незамкнені двері.
може я, може ти...
зіпсували ми нашу вечерю.
залишили палаючу свічку,
щоб спалила вона наше щастя.
хай весь попіл кине у річку,
щоб назад не змогли його вкрасти.

ти поставиш келих на стіл,
я його враз рукою скину.
ти ж відчув, що я знову без крил,
відчуваючи біль, в річку лину
за покинутим щастям...
може ти побіжиш вмить за мною,
позбираєш весь попіл у вазу,
покладеш у скарбничку серця свого,
щоб ми знов божеволіли разом.


Рецензии