***

В кінці "сьогодні" буде ніч.
закриють очі, вимкнуть світло.
сумна постіль і, дивна річ,
але в моїй кімнаті світло.
настінне бра і дикий вітер.
Тіві брехливе, темні тіні.
хоч і лежу ковдрою вкрита,
та ноги зимні через бурхливі зміни.
мій крик крізь темряву і чорне літо.
кіно з думок й жахливі ноти піаніно.
сидить світ нафарбований, але невмитий,
вважаючи себе константою незмінно.


Рецензии