***
у безодні моїх очей,
поверни свої дзвінки
і неспокій минулих ночей.
Та не покидай
в самотності хвиль.
не зникай.
Знайди свої мрії
на моїх губах,
віддайся у вірі
про єдність в віках.
Впізнай в моїм серці
обличчя літання.
нехай воно зветься кохання.
Зірви з вуст зізнання,
з гарячих тіл - одяг.
збережи від зникання
втікаючий потяг.
Свидетельство о публикации №109112607764