Не вже ж я кохаю?

(Дух i душа)

Ось сижу i гадаю -
Чому ж я не сокiл,
Чому ж не лiтаю?
Подiвся десь спокiй...

Прилетiв би до тебе
Й заглянув в тi очi.
Забув би про все я
З першої ночi...

I oсiв би надовго,
Златав собi крила.
Чого ж я не можу,
I в чому причина?

I сижу, i гадаю...
Пiднявся б до неба,
Но крил ще не маю.
Мабуть так i треба.

Я не зможу летiти,
Й побачити милу,
З другим буде жити
I мати будинок.

I лягаю затемно...
З тобою лягаю.
Гадаю щоденно.
Не вже ж я кохаю?


Рецензии