Ти...

Ти сьогодні промовчала.
І, як завжди, молодець.
По обличчю це вбачала.
Та звела все нанівець...

Ти сама розпочинала
Гру під назвою "любов".
І від погляду, ти знала,
Враз холоне навіть кров.

Легковажно і миттєво,
Не задумуючись, ти
Називалась "Королева!",
Спалюючи всі мости.

Ти губилася думками
У цьому безмежному світі.
Розливаючись словами
При ніжно-жовтавому світлі...

Ти була незвичайною,
Яскравою і скандальною.
Була справді живою водою,
Не була лиш ніколи собою...


Рецензии
привет,стихи супер!я тожэ зарегистрировалась ищи оля сёмина-семичка

Оля Сёмина-Семичка   05.12.2009 15:37     Заявить о нарушении
Спасибо, Олечка!:)

Таня Танюк   06.12.2009 17:45   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.