yagis yagir

damla-damla gile-gile,
yagis yagir.
ele bilki birden-bire,
golmeceler gelib dile
sirin-sirin picildasir
yagis yagir!


yagis yagir!
isdi iliq yaz yagisi
kucelerden kecelerin
islanibdir usdu,basi
hayli,kuylu sercelerin
garisibdir yaman basi
yagis yagir!


yagis yagir!
yaz yagisi
boynun bukub benovseler
yirganalir hezin-hezin
ele bilki,dinleyiler
damlalarin zumzummesin
yagis yagir!
yagis yagir!


Рецензии