Здобич

Я полюю на твій погляд,
На твої карі очі,
Я хочу щоб ти був поряд,
Хоча би щоночі.
Я полюю на твої губи солодкі,
На твій поцілунок,
На твої бажання дикі,
На твоїх мрій візерунок.
Я буду мисливцем,
Здобиччю будеш ти,
Чи ти будеш сміливцем
Та зумієш на зустріч піти?
Ти не знаєш мене,
Бо я тінню ходжу за тобою
І здобич ти тільки моя,
Хоч мисливців на тебе мільйони...


Рецензии