Почуття наче крила

Почуття наче крила –
Коливання віршів...
Осередком накрила
Бригантина ланів
Де розкішності волі
І меланжевий світ.
Я стою на розпутті
Нерозвіяних літ...
Почуття наче крила –
Я в мандрівці пустель
Знову Бога просила
Ніжних вуст акварель,
Де ти поруч зі мною
У безмежності втрат...
Я живу у неволі
Меланхолій-балад.


Рецензии
Доволi цiкаво та незвичайно.
Висловлюю своi подяку та шанування.
Успiхiв.

Станислав Рудыка   22.11.2009 02:03     Заявить о нарушении