Поет

На світ поет родивсь один,
Розумним був і молодим,
Любив природу і життя,
Лилися вірші з небуття.

Не дуже легко все ж жилось,
Не просто так життя лилось.
Талант його прорвавсь на волю,
Змінив поетові всю долю.

Любив поет свій рідний край,
Писав вірші про тихий гай,
Про шумні ріки і ліси,
Про квіти райської краси.

Ніхто поета не сварив,
А навпаки, усяк любив,
Бо хто любов в душі несе,
Того полюбить всяк і все.

9.02.96


Рецензии