Десь янголи у неб...

Десь янголи у небі миють крила
І кожне пір’ячко шанобливо перуть,
То ж їм літати поза наших спинах
І  їм тримати німбів наших суть.
І так вони співають пречудово,
Що світ квітує паростю тепла,
Народжуються зірочки і слово,
А слово то і є твоя душа.
День янгола твого і янголятки,
Сміються, любляться і бавляться в тобі,
Охороняють мрії колискові,
І сни твої фарбують уночі.
Десь янголи у небі та за нами,
Боронять душі наші і тіла.
Нехай твій янгол буде кращий між світами,
Бо янгол твій, то є твоя душа.


2009


Рецензии