Прощання
Передчуття здушу дзвенючі нерви
Тебе чека американській чоловік
А я лишу лиш спогади, мов перли
І ось прощаємось. І ніби не усе
Ще дай мені тепла твоїх долонь
Літак тебе на Захід віднесе
Лиш там, прошу, душею не зхолонь
І ось прощаю я, що ти не відбулась
Неосягненна зоре в вишині
І знаю я, що ти не присяглась
Довіку бути вірною мені…
Свидетельство о публикации №109111908783