Щось болить

(Дух i душi)

Щось боляче на душi
Вiд сьогоднi поселилося,
Так i шпигає в грудi,-
Навiть серце запалилося.

Ой, хороба! Так i є,-
I вiд цього свинi снилися,
Сатана гноївку ллє,-
На людей, щоб люди впилися.

Що за диво, що дають?
I зiваки вже стовпилися,
Бо тут грошей не беруть,-
Дух тут розкидають вилами.

А товпа регоче, знай!
Українцi ми, расєйскiє,
Україна - наш же край,
Як i поле Єлiсєйскоє.

Щось болить i я кричу
До людей, що тут спiлкуються:
Не дивiться на цiну,-
Духом люди ж не торгуються.


Рецензии