Кентаври н кому не будуть служити

Кентаври нікому не будуть служити.
Міфічних істот ще ніхто не сідлав.
На сценах ніколи не згаснуть софіти,
Ми воїни світла в загонах держав.

Долаємо твердо свої протиріччя.
Ми – скіфи, сармати, ми анти і русь.
Калини, дуби і високе смеріччя
Не менш не існують, ніж я оце пнусь.

З рукописів давніх, одвічних скрижалей,
Зі схованки сонця, вечірніх заграв
Ми вийшли на сході творити державу,
Яку, як і нас, ще ніхто не долав.


Рецензии