Совiсть

Тихо!
Десь там кричить совість твоя...
Слухай!
На совісті те,що страждатиму я...
Чуєш!
Вона каже тобі припини,зупинись..
Знаєш!
Я теж саме тобі повторяла колись...
Боже!
Ну,невже я неварта кохання твого?
Знову!
Я не стримую сльози від болю мого..
Погань!
Це б сказала тобі інша жертва,як я.......
Любить!
А це вічно казатиме совість твоя...........


Рецензии