Серце

Тужить серце світлом самоти,
Гамує біль й нікого не впускає.
Воно зривається, а кругом дроти,
Шукає долі, а її не має.

Жіноче серце, як воно болить,
Як воно страждати гордо вміє
Вона сміється, а душа тремтить,
Ще одну мить і вона зімліє.

Хода легка спрямована на ціль,
Струнка, як тополь під вітрами.
Всіх розважає, а сама як тінь:
То з’являється ,то знову десь зникає.

Вона німіє в крику самоти,
Очі блищать, як два смарагда.
І де подітись від тої пустоти?
А спустошила їй душу - зрада.


Рецензии