до Укра ни

Ні. Я не згодна локшину вішати на вуха.
І все одно мені на те, кого яка вкусила муха.
Невже вам, олігархи, ще потрібні гроші?
Та годі вже про те, хто є поганий, хто хороший.
Як неспроможні вони привести до ладу
Свою оселю, свою рідну Батьківщину,
То ну їх в дупу ту Верховну Раду.
Хай не паплюжать нашу Україну!


Рецензии