Ну и растреляли
Случай такі быў, хлопец з Kpyпкi
На Ігрушцы кузняцом pa6iў.
У нядзелю ён дамоў бяжыць.
Нікога ў хаце, пуста на двары...
-Учора, ycix вашых палажылі,
Яшчэ варушыцца зямля у яры...
Дык ён у камендатуру: - Забейце мяне!
-А ну давай отседова,
-Чтоб больше я тебя не видел!
Камендант меў рацыю.
Даклаў: "Паспяхова правёў аперацыю".
-Дык ён, дурак, жыць не хацеў.
-Стаў кожны дзень хадзіць,
-Прасіць: - Ну забейце мяне! Надакучыў.
-Раз хочацца шчасця такога...
Завядзіце у яр. - Ну i расстралялі...
Свидетельство о публикации №109111602013