Допоможи менi
Що вже давно минули,
Ніч теплих злив
Невже ми позабули.
Кричать птахи,
Що не бува любові,
Та знаю ти
Їм не повіриш знову.
Припев:
Допоможи мені
Ти серце зрозуміти.
До тебе у ві сні
Полину , щоб зігріти.
Допоможи мені
Та зливою любові
Впаду я у ві сні
До тебе на долоні.
2. В твоїх очах
Блиск хвилею кохання
Та біль в словах
Мов та любов остання.
Залиш в піснях
Думки мої про тебе
З тобою я
Піду по краю неба.
3.Шалений світ
Та небокрай палає.
Вже не болить
Моя душа кохає.
Лікує час
Образи поміж нами.
Зберу для нас
Все щастя до нестями.
Свидетельство о публикации №109111507925