Старий Лев

Чи чули ви колись,що вулицями Львова
старезною бруківкою вночі блукають леви?
Один із них, мов цар,
здіймає гордо голову
і йде вклонитись Місту,
укритому тьми пологом…

Проходить повз кав’ярні,
знівечені туристами,
Засмі (-у)чену бруківку
Усмішкою втішає
Перед короля Данила
В поснулім передмісті
Шляхетно по-лицарськи
Голову схиляє.

На ранок все як завше:
Кава і троянди,
Юрма люфтівників
і камер червоні очі
І ніхто не бачить,
як грізні стражі Міста
від лиха стерегти
лишаються щоночі
Свій Лемберг.


Рецензии
Эх, жаль, что я языка не знаю, страсть, как люблю про львов!

Ваш Котяра КПС

Котяра Кант Платоныч Сковородкин   21.11.2009 19:04     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.