Пострiл
Слово влучило у мовчання.
І само іще не збагнуло,
Що розпалося на печальні
Ні, не друзочки,
Ні, не скалочки,
Ні, не атоми,
Не молекули,
А безпомічні сповідалочки
Десь подекуди, або деколи,
Десь абикому, десь абикуди,
Навіть хай собі задля прикладу,
Для естетики чи косметики,
Може, хтось відгукнеться все-таки.
Бо в мовчанні тім безповітрянім,
Невагомім і геть безвітрянім
Навіть куля втрачає силу.
Та, якою себе я вбила.
6.11.09
Свидетельство о публикации №109111406817
Слово влучило у мовчання.
===============
Который раз перечитываю и не могу оторваться!
Очень талантливо написано!
Порадовали от души. Спасибо!
Светлана Мулюкова 28.11.2009 01:42 Заявить о нарушении