Давно забуте почуття...

Ти тільки поклик моєї душі
В минулому...
А зараз-ніхто: розписана сторінка в зошиті,
Яку тепер можна викинути.
Тебе більше не згадають
Можливо, колись, присняться слова
які тобі присвятила...
Та це будуть тільки спогади.
Такі далекі, давно забуті із наступом ранку...


Рецензии
українські цікавійши!

Константин Куликовъ   17.11.2009 21:33     Заявить о нарушении