Tri sxercxrobajoj pri vorta perforto

1)
Portos mi al vi perforton,
Sed ne batos vin kun forto,
Cxar mi faros gxin pervorte.
Sentu fort' de mia vorto!

2)
Grandegan perforton
Mi faras pervorte.
Cxar estas trancxilo
La forta vorto!

3)
Estis en komenc' la Vorto
Kun la ega krea forto.
L'Mond' sxangxigxis kaj pervorte
Faras homoj nun perforton.


Рецензии