***
Cause I don't know your answer,
I trust in games of chance
And fell some like it once.
As a bird in diamond sky
I'm looking for a why.
I'm swimming in the river
To get down my strange fevers
Drowning throw your eyes
I would like it lies and lies.
We have so little time..
While I ride-we have a try
I could forget,
But you believe,
When my heart cries
You can relieve...
Свидетельство о публикации №109111209301