Збожевол й!
Якщо читатимеш - дужче кричатиму.
Якщо погодишся мовчати, я стану чекати.
Якщо літатимеш, я лікуватиму.
Якщо скажеш їхати, я не буду дихати.
Якщо позбавишся, я ображуся.
Як збожеволієш, повідом.
Я помовчу, покричу, полікую й втечу.
Свидетельство о публикации №109111108446
Пилипенко Сергей Андреевич 17.02.2010 18:35 Заявить о нарушении
Натка Колосовская 03.02.2010 16:26 Заявить о нарушении