Так1 р1зн1
Хлопець: жорстокий, не зовсім чемний навіть з друзями. Любіть великі галасливі компанії.
Здається ніби їх нічого не пов'язує! Зовсім! Але вони зустрілись. Зустрілись ввечері... У неї своє життя, у нього - своє. І нічого їх не пов'язує. Дві зовсім різні людини... З першого погляду вони відчули дуже велику відразу. У неї є хлопець, у нього - дівчина. Але через деякий час вони зустрілись знову! Такі різні! Правду говорять що часом дороги перетинаються. Так почалась ця історія. Минув час, вони розійшлись. Казалось назавжди! Такі різні... І знову у неї своє життя, у нього - своє. І здавалось їх нічого не пов'язує. Але вже тоді все було вирішено за них. І вже наступна зустріч змінила їхнє життя, назавжди. Вони сварились: вона слухала "бумБокс"; він - цілими днями зі своїми друзями. Такі різні... Ніхто не міг зрозуміти навіщо їй такий хлопець. Навіщо ці зустрічі. Але на все це вона просто посміхалась, а інколи навіть не слухала. Через деякий час вони знову зустрілись...Такі різні...
Свидетельство о публикации №109111008676