Не спочивай на цвинтар кохання
Щоб повернути цноту почуттям.
Не промовляй по вітру ті бажання,
Що не хотів забарвити життям.
Пів миті плюс, а чи сторіччя мінус.
Де сходить світ із попелу пітьми.
Чи ти заснеш, чи я колись прокинусь,-
Питання в тім, чи разом будем ми?
Свидетельство о публикации №109111004863