Кохання

Научи мене кохати!
Я без тебе цього почуття
Не хочу пізнати.
І при кожній зустрічі
Не стомлюся зітхати.
Научи мене, як це кохати?
Обійми мене і
Не відпускай.
Моє ім'я безкінечно увісні повторяй...
Знову і знову мене обіймай,
До скону кохай.
І ніжно на вухо
Шепчи ти мені:
Мила моя, я тебе
Усьму навчу,
Ти лише почекай.


Рецензии