Finului Decebal-Dumitru

Dumitras de la oras!
Tu esti dulce ingeras!
Asteptat,dorit de toti,
La  bunei doriti nepoti.
Sa cresti mare, sanatos,
Sa fii mamei de folos!
Tatei sa-i fii de-ajutor,
Buneilor sa le duci dor...
Pavalache Decebal
De la Ialoveni la deal,
Sa nu uiti drum si carare
Mergi mai des la Mama-Mare!
Sa le porti numele lor,
Multi,multi ani in viitor!


Рецензии