Вiдчай

Що я зроблю в своєму часі?
Порозкидаю все на паззли,
Перемішаю їх у кашу,
Щоб неможливо було зібрать?

Що я зміню своїм коханням?
Перенасичу серце киснем
Чи відрощу комусь корону
Щоб в жодні двері не проліз?

Де моє місце в цьому світі?
Хто написав такий сценарій?
Як свою роль інтерпретувати?
Чи не поб’є мене режисер?

Що я зроблю у цьому часі?
Що я зміню у цьому світі?
Чи може просто вимкнути світло
Перед тим, як звідси піти?


Рецензии