Ea mi-a zimbit si m-a privit patrunzator

Ea mi-a zimbit si m-a privit patrunzator,

De parca a gasit ceva in mine,

Prin piele ca un fulger un fior,

M-a scuturat si am dorit-o linga mine!

Eu mi-am dorit s-o fur,sa fiu un hot,

Si ca un print pe calul alb s-o port calare,

In ochii lumii,sa ma vada toti,

Sa intilnim ascunsi un rasarit de soare.

In brate s-o ridic eu imi doresc,

S-o string la piept,si cine nu ma lasa,

Cuvinte gingase in noapte sa-i soptesc,

As vrea sa-i mingii parul de matasa.

Si cum sa zici ca este un pacat,

Bataea inimii in ritmul de iubire

Si singele cel purpuriu s-a infierbentat,

De la a cea scintee,de la a ei privire!


Рецензии