Безсоння стих на украинском языке
Нi, вiтер кинувсь у вiкно листком тополi.
То голос твiй?
Нi, то дощ шепоче на дворi.
То ти заглянув у вiкно?
Нi, то вiдблиск мiсяця,
А може привiд?
Чиясь душа?
Мандруючи у снах
Десь заблукала,
Й тепер не може спокою знайти?
То хто гука мене в пiтьмi кiмнатнiй,
Твiй сум, чи твоя туга?
По дiвчинi з блакитними очима,
Що спокiй в тебе вкрала назавжди?
А може то, мої Нiчнi примари?
Що повилазили iз самих Тяжких снiв?
Й тепер, розкривши лапи,
Стоять i ждуть поки у сон порину я...
Нi, сьогоднi не дождетесь,
Сьогоднi ждати буду я,
Поки не пiдете,
I не полишете мене в безсоннi,
З моїми тяжкими i грiшними думками.
(2.10.97)
Свидетельство о публикации №109110506811