Нам не хватает одного лишь дня
І день новий лаштунки підніма.
Є особливі вічності закони,
Хоча для нас бо - вічності нема.
Усе таке мінливе, швидкоплинне,
День - лише іскра в полум"ї буття.
Цінуй його, бо він єдиний вимір,
Яким ми визначаємо життя!
Бо лише він нам радість обіцяє,
Грайливу, щиру - наче цуценя...
А от для щастя все ж не вистачає
Завжди якогось одного лиш дня...
Свидетельство о публикации №109110502709