Сiмейна iдiлiя

-Тобi не вилiзло, падлюко?
Дай кухоль! Пиво -на вiкнi...
I геть з очей, вiсляче вухо -
ти настобридла вже менi.

-Та несварися, мiй коханий,
...бо кухлем з пивом на.бну!

-Ой, люба жiночко, кохана...
Лишень кухлиночку одну...

-Швиденько пий, свиняче рило!
У лiжко, пес, до мене спать...
Та пам'ятай для чого мило... -
Тобi прийдеться ще .бать!

:)))

 


Рецензии