Я все ще кохаю

Розкажи як жити,
Можна знахабніти
Від думок про тебе,
Під безкрайнім небом
Я тебе шукаю,
Відповідь не знаю.
Де ти залишилась?
Та чи стане сили?

Сяє сонця коло,
Я дивлюсь навколо.
Серця я не чую,
Нащо я існую?
Я тебе не бачу,
Може ти пробачиш,
Що я так далеко
Під безкрайнім небом?

На очах не сльози,
У долоні рози
Пронесу крізь роки,
Йдучи крок за кроком.
Обминуть минуле,
Може вже забула,
Я все ще кохаю,
Та чому не знаю.


Рецензии
Можна знахабніти
Від думок про тебе,
Під безкрайнім небом - гарно сказано!!
Легко читається,сподобався вірш!Успіхів!

Наталия Овдийчук   03.11.2009 21:47     Заявить о нарушении