Я сьогоднi

Я сьогодні відчула в ногах
Втечу, паніку і страх
Свідомість так далеко...
Та вона прилетить на землю
Вона - з крилами, наче птах
Я сьогодні мрію
Засинати з кимось і прокидатись
Впасти в чиїсь обійми
Від сліпучої безвісті сховатись
Я сьогодні несу
Депресію і бруд
Я не знаю, як бути
Ні згадати, ні забути...


28.10.09.


Рецензии