Апре les ваканс

Розгубленість,
у звичаях,
у тих переживаннях,
я крадькома вештаюсь по спальні,
я до вбиральні повзу у повзунках,
я прибиральник в паризьких клозетах,
я доглядач білизни у стильних пральнях,

я задоволений і слово Ні сказати не можу,
коли свобода вища за буття,

я енергетик,
розщавленний до дна,
консервна банка розбита об вуста,
порізаний скалічений аскет,
завидує таким пораненим очам,
я душу вирвав з п’ят,
тепер втекти не зможе золотиста,
тримай її в розплющених руках,
чи випусти поплакати літ триста,

малий поет нездара проломися,
звались з гори у річці утопися,
чи то з вікна у простір
завалися,
до воріт Петра апостола ввалися,

нікчема просто не з руки,
поет не може бавитись з рядками,
хоча та гра так схожа на реальність,
від неї тхне промерзлими ривками,
так наче сонце вдерлось,
а не звали не кликали і навіть не питали,

утопія міраж примара,
свідомість думає зверху кара,
сьогодні там на завтра тут,
на три чотири ось маршрут,
поза часом поза рухом,
мене поміщено,
між гострим кутом.


Рецензии
Уф... Читая ваши стихи я поневоле начинаю задумываться о том, кто я на самом деле... что есть мир... и кто я в этом мире...

Амура Наивная   28.10.2009 18:42     Заявить о нарушении
Спасибо за отзывы.О себе, о мире, о себе в мире и о Другом в мире размышляю постоянно.Что-то выливается в поэзию, что-то в некие эссе. А жизнь...

Вадим Мирошниченко   29.10.2009 00:20   Заявить о нарушении